Bescherm je woning tegen de zon via uitvalschermen van SunCircle

De zon is er om ons op te warmen en om de mens en de wereld te voorzien van de mogelijkheid tot leven. Zonder zon zou er op aarde niets te beleven zijn. Maar als we teveel zon hadden gehad, dan was er ook niets op de aarde te doen geweest. Het was dan 1 dorre woestijn waar geen leven mogelijk was geweest. De zon is dan ook zeker niet alleen maar positief. Het is uiteindelijk een gloeiende gasbol met temperaturen waar je je als mens niet eens een voorstelling van kunt maken. Alles waarvan je nu denkt dat het heet is, is niks vergelijken met de hitte die je zou ervaren als je wat dichter naar die gele bol in de ruimte zou bewegen. Het vervelende is ook nog eens dat de mens een hele kleine comfortzone heeft wat betreft de zon. Het is ons dan ook al snel te warm of te koud. Die variaties zijn echt een fractie van wat er mogelijk is met de zonnewarmte. Dat betekent dat als de zon even op het raam schijnt, we in huis al snel zitten te morren. De warmte is dan niet langer comfortabel. Zitten we op een strand met een koele bries, dan is diezelfde warmte al snel te koud. Klagen over het weer is dan ook niet zo gek als je bedenkt dat de mens eigenlijk bijna niet tevreden gesteld kan worden. Als we als mens tevreden waren met temperaturen tussen de 5 en 25 graden, dan was het allemaal een stuk makkelijker. Maar dat is niet het geval en daar komt bij dat 25 in huis bijvoorbeeld te warm is en tijdens een vakantie op een tropisch eiland wellicht alweer te koud. Gelukkig zijn we niet 100% overgeleverd aan al die temperatuurverschillen. Via invocaties, nieuwe technieken, kleding en andere dingen kunnen we iedere situatie naar onze hand zetten. Thuis kun je die zonnestralen bijvoorbeeld blokkeren met uitvalschermen van suncircle. Met deze uitvalschermen voorkom je dat de zon contact maakt met het glas van de ruiten. Daardoor ontstaat er geen broeikaseffect en blijft het in je woning lekker koel. Dat is mooi, want zelfs in de winter kan een zon die op de ruiten schijnt al voor een flinke temperatuurstijging zorgen. Dat is dan wellicht wenselijk, omdat je dan minder hoeft te stoken, maar als het sowieso al redelijk warm is in je huis, dan zijn zulke temperatuurstijgingen al snel te veel. Daarom zijn uitvalschermen voor woningen met grote ramen zeker aan te raden. Vooral voor flats en appartemeten zijn uitvalschermen onmisbaar. 

Kijk snel op suncircle.nl voor informatie over de uitvalschermen

Als je op zoek bent naar uitvalschermen, dan kun je deze bestellen bij suncircle. Via de site van suncircle.nl kun je alvast kijken wat je opties en mogelijkheden zijn voor wat betreft uitvalschermen. Tevens kun je op de site ook meteen nagaan wat voor andere soorten zonweringen je zoals kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Screens
  • Terrasschermen
  • Rolluiken

Neem contact op met suncircle

Als je nog vragen hebt of als je advies nodig hebt over de te plaatsen zonwering, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met suncircle. Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *