Buiten iets bevestigen? dan is een RVS vleugelmoer misschien wel iets voor jou!

Vleugelmoer

Moet jij iets bevestigen buiten en wil jij niet over een jaar de moer niet meer los krijgen omdat hij helemaal vastgeroest zit en je hem niet meer kan verstellen of demonteren? In dat geval zou je eens een kijkje kunnen nemen naar een roestvrij stalen vleugelmoer of normale moer! 

Wanneer roestvrij staal? 

Vleugelmoer

Ondanks het feit dat een roestvrij stalen moer vaak iets duurder is dan bijvoorbeeld een moer van zink is het toch handig als je moer wordt bloot getroffen aan vocht of de buitenlucht om een roestvrij stalen moer te nemen. Als je kiest voor bijvoorbeeld een vleugelmoer gemaakt van zink kan het voorkomen dat de moer roest en je hem niet meer kan verstellen of los krijgt. Dit is vooral onhandig als je de moer regelmatig moet verstellen of demonteren. Daarom wordt er altijd aangeraden om voor bevestigingen die in de buitenlucht komen of zijn altijd roestvrij stalen moeren en schroeven te gebruiken. Dit voorkomt problemen waar je anders later tegenaan gaat lopen. Verzinkte schroeven en moeren zijn sterker dan een roestvrij stalen moer of schroef. Hiervoor moet je wel opletten en het kan zijn dat je misschien wel een verzinkte moet nemen als de moer onder veel druk komt te staan. 

Ben jij nou in de de markt voor een roestvrij stalen vleugelmoer of normale moer en wil je niet teveel betalen? Dan zijn er online veel winkels die goede moeren aanbieden voor een scherpe prijs zoals bijvoorbeeld techwinkel.nl. 

Vleugelmoer