De Nuki Combo

nuki combo

In vorige blogs hebben we het al vaak over de Nuki gehad. De Nuki is een betaalbaar smart lock welke erg handig is voor particulier gebruik of klein zakelijk gebruik. Met de Nuki kan je jouw deur openen door middel van je smartphone of door middel van een afstandsbediening. Maar waarom zou je bij aanschaf van een Nuki nou direct voor de Nuki Combo moeten gaan? In deze blog zullen we eerst kort uitleggen wat de Nuki Combo doet en daarna wat je er mee kan.

nuki combo

Wat doet de Nuki Combo

De Nuki Combo is een pakket welke bestaat het Nuki smart lock en de Bridge. De Combo is een totaalpakket aangezien je de Bridge kan koppelen aan je Wi-Fi. Door middel van de Bridge staan jouw Wi-Fi, het Nuki smart lock en de Nuki Bridge dus in één verbinding.

Wat kan je door middel van de Nuki Combo

Door middel van de Nuki Combo kan je niet alleen het slot openen als je er daadwerkelijk voor staat maar dit kan nu ook vanaf afstand. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld nog net niet thuis bent en er belt iemand aan, je kan dan de deur gemakkelijk voor ze openen. Ook is de Nuki Combo handig als je een vakantiehuisje wilt verhuren. Je kan dan bijvoorbeeld binnen een afstandsbediening leggen waarmee de gasten de deuren kunnen openen en eenmalig de deur op afstand voor ze openen door middel van de Bridge.

Zoals je ziet is het erg handig om de deur vanaf afstand te kunnen openen, dit is het voordeel van het Nuki Combo totaalpakket.