Kamado specialist: wat is de beste kamado?

Grill Kamado

Bent u op zoek naar een Kamado? Bent u klaar met de tuin en bent u op zoek naar een mooie en bijzonder bbq? Dan is een Kamado bbq een goede optie. Naast de Kamado bbq hebben wij nog verschillende andere soorten bbq’s die in uw tuin passen. Wij hebben een ruim en divers aanbod, waardoor u altijd slaagt bij ons. Met een Kamado bbq wordt buiten koken speciaal. De bbq zal de aandacht trekken van vele personen en zal u er nooit alleen voor staan.  Wij zorgen ervoor dat er bij onze Kamado’s gesprekken starten tussen vrienden en/of familie die binnen vaak niet plaatsvinden. Bent u er klaar voor om de lekkerste gerechten klaar te maken op de Kamado bbq? Wacht dan niet langer en kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze producten. Wij kunnen u voorzien van de juiste informatie waar u naar op zoek bent. 

Kamado Joe

Kamado op maat

Wilt u graag een luxe buitenkeuken om de Kamado bbq heen? Dat is geen enkel probleem. Wij maken buitenkeukens op maat. De tafels die om de Kamado heen gebouwd wordt, maken wij zelf in onze werkplaats. Wij zitten al jaren in het vak en zijn uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten als het gaat om buitenkeukens op maat. Om iedere bbq is een buitenkeuken op maat te maken. Wij kunnen daarbij iedere buitenkeuken in de stijl van de bbq maken. Ook bijpassende accessoires zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Heeft u al in beeld hoe u de buitenkeuken wilt hebben? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen aan te horen en samen met u te kijken naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Kamado

Passie voor Kamado BBQ’s

Een Kamado bbq is gemaakt om beter te presteren en langer mee te gaan. De bbq gaat dan ook jarenlang mee. Dat is de simpele, onwrikbare kwaliteitsnorm die maatgevend is voor alles wat wij doen bij Kamado bbq. Iedere Kamado bbq is uniek en geeft u een unieke manier van koken mee. Het doel van een Kamado bbq is eenvoudig: Kamado wilt dat elk product dat de naam Kamado draagt een vertrouwd deel gaat uitmaken van buitengewone grillervaringen. Bent u benieuwd wat een Kamado bbq voor u kan betekenen? Wij laten u alle manieren van koken zien en geven u verschillende gerechten mee om een begin te maken aan de wonderlijke bereidingswijze van een Kamado.