Kleuren met een muursticker?

Kale muur

Kleur jouw woning met een mooie muursticker! Hoe leuk zou het zijn als jij jouw eigen ideeen kunt verwerken op jouw muur? Niet meer die standaard oude kleur, maar gewoonweg design! Een moderne, authentieke of boerenwoning kan hier gerust mee gevuld worden. Bovendien zul je merken dat de kosten voor de aanschaf ook nog eens voordeliger is! Een flinke pot verf kost nu eenmaal aardig wat. Dan nog niet gesproken over het feit dat je nog niet zeker weet of dat het goed pakt. Met een muursticker hoef jij je hier geen zorgen voor te maken! Jij ontwerpt, besteld en plakt hem geheel zelf.

Muursticker

In een paar stappen klaar!

Jij wilt graag een muur op kleuren met een mooi design. Alleen heb jij geen idee hoe dat jij dit het beste kunt doen. Dan raad ik je aan om eens op de website van plakhetzelf.nl te kijken. Hier heb je niet alleen de leukste soorten. Ook kun jij hier jouw eigen design realiseren! Hoe mooi zou het zijn om daar de mooiste reacties op te ontvangen? Kortom, neem zelf ook eens een kijkje op deze website als jij hier graag meer over te weten wilt komen.

Mijn eerste design

Plak het zelf

Het is dan wel even geleden, maar momenteel zie ik het als een vorm van verslaving. Veel muren en deuren hebben in mijn woning een design gekregen via dit bedrijf. Neem zelf ook eens een kijkje en laat je inspireren met de mogelijkheden!

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*