Praktische verbeteringen voor uw badkamerrenovatie project

Bron: https://nlshop.se.com/

Kies een verborgen Tank en/of Laag Flow Toilet

Toiletten met verborgen tanks – waarin het warmte opslagvat in de muur is gemonteerd – hebben verschillende voordelen. Ze zijn het overwegen waard, vooral voor kleine badkamers, omdat het ontwerp ruimte kan besparen. Hun strakke uitstraling past ook perfect bij moderne en eigentijdse badkamerinrichtingen. Houd er echter rekening mee dat routineonderhoud moeilijk kan zijn, omdat er meestal geen gemakkelijke toegang tot de tank is als de interne werking aandacht nodig heeft. Verder is een andere stijl om te overwegen een toilet met een laag debiet. Deze modellen besparen elke keer dat u doorspoelt water. Ze zijn een slimme keuze die niet alleen uw waterrekening verlaagt, maar ook de waarde van uw huis verhoogt.

Plaats extra stopcontacten

Stopcontacten zijn belangrijke elementen in badkamers. Wanneer u uw gootsteen in de badkamer upgrade van 1 naar 2 is het ook belangrijk om de stopcontacten te upgraden. Dit is handig voor elektrische tandenborstels, scheren, föhnen en stijlen van het haar. Zo kunnen u en uw partner tegelijkertijd gebruik maken van elektrische apparaten.

Gebruik kleine, getextureerde tegels op de douchevloer

U zult tijdens uw badkamerrenovatie veel keuzes moeten maken voor vloeren, muren en tegels. De belangrijkste keuze voor veiligheid is de vloertegel van uw douche. Kies een kleine, getextureerde douche tegel. De textuur en de extra voegen zorgen ervoor dat uw voeten niet wegglijden als de vloer zeepachtig en nat wordt. De meeste moderne badkamer tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en ze gebruiken voegmiddelen die bestand zijn tegen schimmel, vocht en vlekken. Keramische en porseleinen tegels zijn er in vele stijlen mogelijkheden. Mix en match verschillende patronen en kleuren voor een maximale visuele impact, of doe iets meer ingetogen voor een harmonieus uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *