Sloten laten vervangen?

Staat u voor een dichte deur, of is uw sleutel afgebroken? Dat is natuurlijk een groot probleem, waar u snel van af wil. Daarom staat de Slotenmaker Holland 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om binnen 30 minuten op locatie te staan, en u te helpen met uw sloten probleem. Onze ervaren specialisten zijn ervoor getraind om uw pand weer toegankelijk te maken, schade te repareren en sloten te vervangen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor noodafsluitingen, inbraakbeveiliging en andere werkzaamheden omtrent sloten. Onze specialisten zijn gediplomeerd en werken via alle wettelijke richtlijnen en vereisten, zodat u niet voor onverwachte verassingen staat. Daarnaast vervangen wij ook sloten indien deze niet meer te repareren zijn. Maar u vraagt u natuurlijk af, wat zijn de kosten voor sloten vervangen?

Wat zijn de kosten sloten laten vervangen

Natuurlijk is het eerste wat in u opkomt, hoeveel kost het nou om uw sloten te laten vervangen. Deze vraag is niet makkelijk te beantwoorden, omdat het erg afhangt van de gebruikte materialen en werkzaamheden. Elk slot is anders, en daarom is er voor elk slot ander maatwerk nodig. Afhankelijk van de werkzaamheden en materialen wordt er van te voren een prijs afgesproken met u door onze monteur, zodat u altijd duidelijkheid heeft en geen verassing achteraf krijgt.

Dus, wilt u de kosten voor sloten vervangen weten, neem dan direct op met onze monteurs voor een prijsindicatie. U kan ook via Whatsapp foto’s sturen van de desbetreffende sloten, zodat wij een betere inschatting kunnen maken van de werkzaamheden. De door onze genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw, en ‘s nachts geld er een ander tarief als overdag. Wij rekenen geen voorrijkosten. Zo zijn wij transparant over onze kosten.

Naast kosten sloten vervangen, waar kunnen wij bij Slotenmaker Holland u nog meer bij helpen? Enkele voorbeelden zijn:

  • Cilindersloten vervangen
  • Buitendeur sloten vervangen
  • Veiligheidsbeslag plaatsen
  • Meerpuntssluiting plaatsen
  • Advies geven over inbraakpreventie

Wij staan zelfs bij de meest vervelende tijdstippen klaar voor u bij uw deur. Echter kunnen wij ook telefonisch advies aanbieden, zodat u zelf eerst kan proberen om het probleem op te lossen. Neem snel contact met ons op, en dan helpen wij u verder!

Slotenmaker Holland: Voor uw sloten

Waarom zou u voor Slotenmaker Holland kiezen? Naast advies kosten sloten vervangen bieden wij ook SKG gecertificeerde sloten aan, met 5 jaar garantie op elk slot dat u koopt. Wij bieden heldere tarieven aan, met meer dan 15 jaar ervaring van onze betrouwbare experts bieden wij zowel gratis advies over inbraakpreventie als een spoedservice om uw slot te laten vervangen. Daarnaast kan u van ons een politiekeurmerk veilig wonen van ons krijgen.

Benieuwd naar de kosten sloten vervangen? Of wilt u enkel advies over uw sloten laten vervangen? Bij Slotenmaker Holland helpen wij u graag! Neem dus snel contact op met ons via onze website, en maak een afspraak! Wij zijn telefonisch bereikbaar 24/7, dus u kan ons altijd bellen bij een spoedgeval!

Slotenmaker Holland: Altijd beschikbaar voor uw problemen omtrent sloten en beveiliging. Heeft u een vraag? Neem dan snel contact op. Wij helpen u graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *