Textielframes zijn niet meer weg te denken

Textielframes kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Ze zijn niet meer weg te denken uit bijvoorbeeld winkels, etalages en showrooms. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om op textiel te printen. Hierdoor zijn textielframes niet alleen het ideale middel voor indoor reclame, maar ook ter decoratie en voor de akoestiek zijn textielframes geschikt.

Wat zijn textielframes?

Een textielframe is een aluminium lijst waar een textieldoek in te plaatsen valt.

Printen op textiel

De afgelopen jaren zien we het steeds meer: het full colour printen op textiel. Textiel is steeds sneller en beter te bedrukken. Het is kreukvrij, brandvertragend en voordeliger dan voorheen. Wilt u voor een extra mooi resultaat gaan? Tegenwoordig kan de print ook in het textiel worden verwerkt door middel van sublimatie.

Aluminium textielframes

Het grote voordeel van een aluminium textielframes is dat het heel gemakkelijk is om het doek te verwisselen. Hiervoor is geen gereedschap nodig!

Toepassingen van textielframes

Vooral in de retail, en stand- en tentoonstellingsbouw valt het gebruik van textielframes als decoratie of communicatiemiddel op. Tegenwoordig ziet u textielframes op de meest uiteenlopende plaatsen, zo kunt u ze ook binnen bedrijven gebruiken als wanddecoratie.

Decoratief textielframe

Gebruik een textielframe als wanddecoratie, fotowand of wandreclame. Een textielframe is inzetbaar als decoratieve toevoeging.

Verbeter de akoestiek

Verbeter akoestiek en verminder galm! Op veel kantoren is het dagelijkse kost: storende geluiden en onverstaanbare gesprekken. Een slechte akoestiek op kantoor werkt niet bevorderlijk voor de productiviteit. Maar dat niet alleen: slechte akoestiek zorgt op den duur ook voor gezondheidsklachten (bron: Comhan).

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*