Tussenvloer kopen?

Nolte Opslagsystemen

Heeft u een magazijn een fitnesscentra of een winkel? Maar wilt u toch meer ruimte in uw pand creëren? Dan kan het een goed idee om een tussenvloer aan te schaffen. De naam tussenvloer zegt eigenlijk al wel genoeg: het is een extra etage voor in uw pand. Ideaal, want zo kunt u meer spullen kwijt, waardoor u dus weer meer kunt verkopen. Een tussenvloer is een flexibel systeem met een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilogram per vierkante meter. Ook zijn er vele accessoires zoals trappen, leunwerk, palletopzetplaatsen en kolombescherming beschikbaar die u kunt toepassen bij de tussenvloer.

Voor elke branche

Maar waar kunt u nou precies terecht voor een tussenvloer? Wij raden u aan om een kijkje te nemen bij Nolte Opslag Systemen aan. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van diverse op maat gemaakte etagevloeren. Het bedrijf levert de vloeren door heel Europa. Aangezien elk pand anders is, is het belangrijk dat deze op maat worden gemaakt. Zo weet je zeker dat de tussenvloer past. U vindt de Nolte tussenvloeren in onder andere diverse fitnesscentra, winkels, fabrieken en magazijnen. Uiteraard wordt er tijdens het produceren altijd rekening gehouden met de veiligheid van de constructie. Er wordt enkel en alleen gebruikgemaakt van hoogwaardige kwaliteit materiaal, waardoor je voor heel veel jaren gebruik kunt maken van de vloeren. Hoe fijn is dat?!

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over een tussenvloer in uw magazijn, fabriek of winkel? Neem dan contact op met Nolte Opslag Systemen. Via de website van Nolte kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u helder voor ogen krijgt met welk budget u rekening moet houden. Tevens kunt u aangeven wat uw eventuele wensen zijn. Nolte bespreekt hierna met u wat de mogelijkheden zijn.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*