Verlichting met LED-spots kan het verschil maken!

Je gebruikt led-spots als veelzijdige lichtbron in elke kamer van je huis. Wanneer je begint met het plannen van de verlichting, zul je ongetwijfeld veel vragen hebben. Dus waar moet je beginnen? We hebben het antwoord. In deze blog vind je effectieve tips voor het plannen van je perfecte verlichting met LED-spots. Het merk Highlight heeft diverse spots in het assortiment. Het assortiment zijn vooral opbouw spots, deze worden, in tegenstelling tot inbouwspots, niet geheel in het plafond, in een kastje of in de muur gemonteerd. De spots van het merk highlight lampen zijn modern, minimalistisch, prachtig om te zien en van erg hoge kwaliteit.

Highlight heeft spots geschikt voor verschillende ruimten in een woning. Zo hebben zij spots welke heel geschikt zijn als keukenverlichting, maar ook spots speciaal voor in de badkamer. Ben je dus op zoek naar een aantal prachtige en kwalitatief hoge opbouwspots? Kies dan voor één van de mooie lampen van Highlight!

Welk soort LED-spots moet ik gebruiken?

Voor elke kamer en ruimte in uw huis gelden verschillende eisen aan verlichting. Afhankelijk van de activiteiten en taken die in dat gebied plaatsvinden, moet u zorgvuldig overwegen welk type verlichting het beste bij de ruimte past. Het goede nieuws is dat er maar twee soorten LED-spots zijn die door het hele huis kunnen worden gebruikt.

Waar moet ik welke spot gebruiken?

Er zijn twee regels Lampenhuis belangrijk vindt. Overal waar u veel licht nodig heeft, bijv. voor het werken in de keuken of thuiskantoor gebruik je de LED-spot voor warm wit licht. Het concentreert het licht op een bepaald punt. De tweede is regel gaat om de LED-spots RGBW. Waar je ook stijlvolle verlichting wilt, bijv. in plafonds, wanden, meubels… gebruik de LED-spot RGBW. Het biedt een diffuus licht die is verspreid over de kamer.

Hoeveel schijnwerpers heb ik nodig? Hoeveel ruimte moet er tussen zijn?

Meet de ruimte en houd rekening met de volgende verlichtingsregel: “De lichtstraal van de warm witte LED-spots moet de volgende lichtstraal altijd een derde overlappen. In het onderstaande diagram wordt uitgegaan van een kamerhoogte van ongeveer 98 “en een ruimte tussen de LED-spots van 59” om de perfecte verlichting met voldoende licht te krijgen.”

Bij Lampenhuis hebben wij prachtige collectie spots van het merk Highlight lampen. Bezoek gerust de webshop van Lampenhuis. Kies de perfecte Spots en maak het verschil!