Wat is beter: rolluiken of screens?

Ik heb in mijn salon erg last van de zon die naar binnen schijnt en de warmte die er dan blijft hangen. De kapsalon wordt altijd al snel warm omdat ik met veel kapsters sta en iedereen wel föhnt of iets anders doet. Ik vind het ook fijn dat als ik ga afsluiten dat ik weet dat er niet ingebroken kan worden dus ik was erg opzoek naar rolluiken of screens. Ik ging op internet opzoek waar ze rolluiken of screens verkopen en ik kwam op de website directeenrolluik.nl terecht. Hier verkopen ze rolluiken of screens rolpoort, losse doeken en kozijnen en deuren. Screens helpen het meest om de zon te weren van uw woning of bedrijf. Het is erg vergelijkbaar met een rolluik, aan beide zijden van het raam zijn geleiders gemonteerd en het doek glijdt tussen de geleiders verticaal naar beneden. Er zijn twee verschillende type rolluiken screens: standaard of met rits, met de rits zijn windbast op iedere hoogt en hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders, de kans op scheuren is ook minimaal vergeleken met een standaard screen. Ik vroeg me zelf nu af of ik dan rolluiken of screens wilde inkopen maar ik heb dat besloten voor de rolluiken omdat die het pand ook gelijk beschermen. Ik bedacht me ook dat het me ook wel handig lijkt om rolluiken of screens voor thuis aan te schaffen. De rolluiken zijn van goede kwaliteit en van het merk Heroal. Er zijn verschillende kleuren en bedieningsmogelijkheden, zoals handbediend, motorisch met opbouwschakelaar, of gemotoriseerd met een afstandsbediening. Bij de rolluiken zit de montage zit er niet bij, dat moet u zelf doen of door iemand anders laten uitvoeren. De rolluiken of screens worden binnen 3-4 weken geleverd. De rolluiken of screens hebben ze in verschillende kleuren waar u uit kan kiezen. Een voordeel van rolluiken of screens zijn dat ze zonwerend zijn en tegen wind kunnen. Ze hebben het op de website zou makkelijk gemaakt dat u uw product helemaal zelf samen kan stellen en de prijs kan berekenen, zodat u geen offerte hoeft aan te vragen.

Voor rolluiken of screens voor thuis of uw bedrijf

Ik heb eindelijk een oplossing gevonden voor mijn salon en voor thuis. Ik heb een mooi rolluik en een screen kunnen bestellen. Ze hebben veel verschillende soorten kleuren wat ik ook leuk vind want ik zie altijd overal maar die saaie witte rolluiken of screens. Ze hebben een hoog kwaliteit en u krijgt een garantie van 3 jaar. Als u iets niet snapt kunt u altijd vragen stellen via de e-mail en WhatsApp. Ze hebben een groot assortiment producten en het fijne is dat u uw eigen product die u wilt samen kan stellen zodat u gelijk weet hoe en wat, u ziet daarna ook de prijs erbij. Dus u weet dan ook of u het wilt aanschaffen zonder hoeven te wachten op een offerte.

U kunt de website bekijken

Ik heb rolluiken en screens gevonden van goede kwaliteit dus ik raad u de website aan omdat:

  • U goede producten krijgt
  • U keuze heeft uit een breed assortiment
  • U een goede service heeft

Voor meer informatie kunt u de website ook bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *