Zo houd jij je badkamer schoon

Een schone badkamer is altijd erg fijn. Het is soms lastig om niet gefrustreerd te raken als het snel weer vies wordt. Ook kan het vervelend zijn als dingen niet meer van bepaalde tegels af gaan. Maar zet jezelf niet klem door het op te geven of door het nog erger te laten worden. Hieronder bespreek ik wat tips en tricks om jouw badkamer schoon te maken en houden, zoals een beton cire wc.

Grote veranderingen

Soms moet je toch iets meer ingrijpen als je badkamer niet goed functioneert. Dan moet je even investeren in nieuwe kastjes, of een nieuwe wc bril of douchegordijn. Maar dat is het uiteindelijk heel erg waard. Want je wilt jezelf ook schoonmaken in de badkamer, dus is het alleen maar logisch als alles in die kamer ook schoon is. Een beton cire wc zorgt ervoor dat je wc ook nog eens makkelijk schoon te houden is, en er mooi uitziet. Soms zijn grote veranderingen ook fijn. Het is even veel  gedoe om aan te beginnen, maar het meestal wel waard.

Tips en tricks

Natuurlijk zijn er ook leuke en bijzondere manieren om jouw badkamer extra schoon te houden. Zo kan je bijvoorbeeld schone panty’s gebruiken om je zilveren kranen te poetsen. Hierdoor verdwijnt al het witte kalk als sneeuw voor de zon. Een beetje waspoeder in het bakje van de wc borstel zorgt voor een frisse geur in jouw badkamer. Azijn en bakpoeder zijn samen ook een ideaal stel en werken goed om de meeste hardnekkige vlekken weg te halen.

Of je nou een beton cire wc aanschaft of een nieuwe douchegordijn, de badkamer is zeker een ruimte die waard is om in te investeren. Niet alleen voor jezelf maar ook voor eventueel bezoek. En laat jezelf niet wanhopig worden van vlekken die niet weggaan, google oplossingen. Er is meestal wel een oplossing voor met een bijpassende kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *